divendres, 21 d’agost del 2009

endevina la diferència



doncs la diferència està clara no? només n'hi ha una, algú a col.locat un pessebre d'aquests tant típics que s'enganxen per tots els racons de les nostres muntanyes, sobretot als llocs més bònics, això dels pessebres muntanyencs ja fa molts anys que es fa, de petit amb l'agrupació excursionista de Reus on anavem tota la família, també n'haviem pujat a dalt de la roca Corbatera del Montsant, des de llavors que s'ha multiplicat per mil el nombre de pessebres instal.lats per les muntanyes, n'hi ha de molts tipus, de més o menys macos, de més o menys integrats en l'entorn, i d'altres que són directament un munt de ferros o un atemptat paisatjístic.
Però l'ordre en que s'han de mirar les fotos, no és de baix a dalt, sinó al revés! on hi havia un pessebre ara no hi ha res!
I es que els radikals de la Penya Roja em van fer arribar un comunicat de la "societat antipessebrista del Montsant i les Muntanyes de Prades", uns nous herois locals? (com diu el Marc).
Doncs si, hi ha gent que tira pel dret, i com diuen at versaris " instruiamonos, organizemonos, mobilizemonos" i aquests, diguel's herois o penjats o gent amb poca feina, ja estan traient pessebres per tots el racons del territori que cobreixen, i el comunicat és de professionals, inclou una fitxa tècnica que dona totes les dades del pessebre, el dia que el van posar, el dia que el van treure i fins i tot les coordenades, en el comunicat donen a entendre que la societat són nou socis, amb carnet i numero i tot, i que no obren per gamberrisme, sino per conviccions. No he trobat cap més informació per l'internet, i espero que no els molesti que parli d'ells per aquí. Són una societat secreta? és delicte això que fan?
Buenu, jo com que ja fa anys que no pujo pessebres a cap lloc, i a sobre m'agrada més la primera foto, doncs, Anims i salut!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails